2 fiú, 2 lány, 2 gumi

on

Egy újabb klasszikus – pina még úgysem volt 🙂

Arszlán és Belián igen komoly dilemmával szembesül ezúttal. Egy átmulatott éjszaka végén négyesben találják magukat Enciána és Fabiána, a két ismert kurtizán társaságában. Az este megkoronázásaként mindketten szeretnék mindkét lányt magukévá tenni. Persze csak biztonságos szex jöhet szóba, hiszen senki sem szeretne a másiktól elkapni valami nyavalyát.

És itt a probléma, tudniillik sajnos csak 2 gumijuk van, és már minden zárva. Hogy tudják mégis abszolválni a feladatot?

Szolg. közl: Küldjetek érdekes, izgalmas feladatokat, mert Encsé már hegyezi a Bellini-Cellini posztokat… 😀

11 thoughts on “2 fiú, 2 lány, 2 gumi

 1. Lány1-et Fiú1 megbecsteleníti az egymásra húzott óvszerekkel, majd a külső óvszert lehúzva újabb menet Lány2-vel, miközben a külsőt péniszére húzva Fiú2 is ad Lány1-nek.
  Pacsi után Fiú2 az idáig Fiú1-en levő óvszert felhúzza saját óvszeres farkára és ezzel lép kapcsolatra Lány2-vel, remélhetőleg mindkettejüknek örömet okozva.

  A megoldás szépséghibája, hogy az esemény elején és végén egy-egy pár tétlen szemlélődésre van utalva, igazi gruppen helyzet csak a középidőben történik, pozitív viszont, hogy így védve vannak a szexuális úton terjedő nyavalyákkal szemben.

 2. Reméljük a blog sikeresen bulvárosodik, persze mindenki tudja, h az eset egy többszereplős cipőbolti próba elferdítése. Nekem legalábbis azt mondták anno.

 3. @csakazertse: Igyekszünk, igyekszünk… 🙂 (na azért annyira nem).

  A cipőboltban gondolom 2 ember, 2 pár cipő, 2 pár zokni lehetett a felállás? Én egyébként már csak a fenti, felnőtteknek szóló formában ismertem ezt a fejtörőt. Cipőboltról szó se volt.

 4. @-Maya:

  > 2 ember, 2 pár cipő, 2 pár zokni
  igen, a párosszervek miatt értelemszerű megkötésekkel

 5. Megjegyzem zoknival semmi értelme.

  Egy lábgombával el lehet vegetálni 90 éves koráig is, de a HIV, az elég gyilkos kór.

 6. Ha már elhangzott ez a feladat, akkor mindenképpen meg kell emlékeznünk ennek egy másik változatáról is.

  Sokaknak feltűnhetett, hogy szegény Cipórián kimaradt a jóból. Azonban mint később kiderült, ő megütötte az igazi főnyereményt: három, szexre éhes nővel hozta össze a sors. A három hölgy Gigiána, Hermiána és Iriána.

  Azonban sajnos Cipóriánnak is csak két óvszere volt. Hogyan oldotta meg hősünk ezt a kellemes feladatot úgy, hogy se ő ne kapjon el semmilyen fertőzést a lányoktól, se a lányok egymástól?

 7. @cooldavee:
  1. C mindkét biztonsági kaucsuk terméket magára veszi, és foglalkozik G-vel.
  2. a külsőt leveszi (félrerakja), és így lát neki a dolognak H-val.
  3. a félrerakottat kifordítva újra használatba veszi amint I-re kerül a sor.

  (én is ezt az utóbbi verziót ismertem régebbről, de már nem emlékeztem a részleteire.)

 8. @Szajmong: Kitűnő megoldás! 🙂 Látom, téged aztán nem kell félteni, ha ilyen helyzetbe kerülnél. 😉

 9. Most olvastam egy harmadik, a cipősnél talán kevésbé mesterkélt ötletet, miszerint orvosi vizsgálókesztyűkről van szó.
  Ennek szellemében folytatnám, mert a következő feladat szerint 3 orvos egymást kell hogy megvizsgálja (minden lehetséges felállásban khm), a kérdés itt most hogy miképp/hány kesztyű szükséges ehhez.

 10. De hát az egymást megvizsgáló orvosok feladata is működik óvszerekkel, ha minden orvos férfi! Kár ezt a szép, élet írta feladatot elrontani orvosokkal meg gumikesztyűkkel!

 11. ezt a problémát ismerem. de csak matematikai oldalról 🙂

Comments are closed.